mentoria

Acompanyem a projectes artístics i culturals que desitgen generar impacte social.

Creiem en la cultura com una eina efectiva per a la transformació social, capaç de reduir les desigualtats existents.

Sabem que perquè això siga possible és fonamental connectar el desig i la voluntat de transformació amb una intencionalitat concreta i planificada que s'oriente al canvi social. I això no és tasca senzilla. 

En moltes ocasions, artistes i agents culturals compten amb el desig de generar impacte social des de la cultura, però no necessàriament amb les eines i capacitats necessàries per a traduir aqueixa voluntat en transformació social; per a connectar-se de manera directa amb entitats socials o col·lectius en situació de risc o exclusió, o per a operar i introduir la complexitat de les problemàtiques socials en el si de les seues iniciatives.

Estem convençudes que treballant de manera col·laborativa i multidisciplinària s'aconsegueixen projectes més innovadors, i amb majors resultats i impacte.

Per això, des de Adonar posem a la disposició d'agents de la cultura eines, coneixements i metodologies que permeten passar de la intenció a la acció transformadora.


T'interessa desenvolupar una iniciativa artística o cultural amb impacte social?

Acompanyem el procés de diagnòstic, disseny i implementació d'iniciatives culturals amb impacte social.

Connectem a artistes i agents de la cultura amb entitats socials i col·lectius minoritzats o en situació de vulnerabilitat.

Brindem eines perquè artistes i agents de la cultura incorporen un enfocament basat en drets i diversitats en els seus projectes.

Avaluem i sistematitzem projectes artístics o culturals per a comprendre els resultats i transformacions aconseguides.