Som una associació sense fins de lucre sorgida l'any 2018 que té per objectiu impulsar una cultura més inclusiva i diversa en la Comunitat Valenciana. Per a això, acompanyem i enfortim al sector cultural i artístic, aportant eines concretes que permeten incorporar una perspectiva social, en cadascuna de les seues iniciatives i projectes, des d'un enfocament de drets i diversitat.

Busquem que la cultura i l'art adopten un paper actiu en l'abordatge sistèmic de desafiaments i problemàtiques socials, contribuint d'aquesta manera a millorar les oportunitats de participació cultural de persones i col·lectius minoritzats o en situació de vulnerabilitat.

Per a això, propiciem la trobada, el diàleg i el treball col·laboratiu entre diferents actors i bastim ponts entre els àmbits cultural i social com a condició fonamental per a generar transformacions positives i sostenibles.

Creiem en la cultura com una eina efectiva per a la transformació social, capaç de reduir les desigualtats existents.

Per això, treballem al costat del sector cultural en el disseny, la implementació, avaluació i sistematització d'iniciatives, projectes i experiències que generen impacte positiu.

 

Enfocament

Comprendre la realitat per a
transformar-la

La nostra acció va sempre precedida d'un diagnòstic i anàlisi de la realitat sobre la qual volem incidir, així com dels actors que intervenen en aquesta.

Treball en xarxa i col·laboratiu

Els desafiaments als quals ens enfrontem requereixen d'un esforç col·lectiu. Per això, incentivem la col·laboració entre actors dels sectors cultural i social per a aconseguir de manera conjunta més i millors resultats i impacte.

Acompanyar per a generar impacte

Multipliquem la capacitat de transformació social d'iniciatives culturals i artístiques acompanyant a persones i organitzacions que busquen generar impacte positiu a través de la cultura.

Perspectiva de gènere

Analitzem, acompanyem i desenvolupem iniciatives que tinguen en compte i visibilitzen les desigualtats de gènere existents, propiciant la seua desconstrucció i transformació.

Qualitat tècnica

El rigor, la professionalitat i els criteris d'eficàcia i qualitat tècnica regeixen totes les accions que impulsem, des del disseny fins al desenvolupament i implementació d'eines que permeten el seu adequat seguiment i avaluació.

Multidisciplinar

Apostem per equips de treball multidisciplinaris, integrant els àmbits cultural i social per a afavorir la transferència de coneixement i possibilitar actuacions innovadores.

 

Equip

 

Som un equip multidisciplinari amb àmplia trajectòria i experiència en la coordinació, disseny, gestió i avaluació d'iniciatives en l'àmbit social i cultural.

Patricia Blanco

Direcció Executiva


Llicenciada en dret amb més de 10 anys d'experiència en el sector social i cultural al costat d'organitzacions com a Fundació “La Caixa” i Fundació Exit, entre altres. Especialista en gestió de projectes socials, acció comunitària i avaluació de projectes i programes d'impacte social.


Xochitl de León

Coordinació de Projectes


Gestora cultural amb més de 10 anys de trajectòria. Especialitzada en producció teatral i projectes escènics, amb experiència en representació d'actors, tant en el territori espanyol com l'estranger i en la generació d'aliances amb entitats públiques, privades i socials.


Melisa Wainberg

Avaluació


Sociòloga de formació, amb més de 8 anys d'experiència en el sector social, coordinant, sistematitzant i avaluant projectes i programes d'impacte social a partir de metodologies participatives i col·laboratives, i des d'una perspectiva de gènere i drets humans.


Jose Alonso

Assessoria Metodològica


Consultor Social i formador especialitzat en metodologies d'orientació i inserció; competències transversals, ocupabilitat i acció tutorial.


Christophe Charras

Evaluación


Àmplia experiència en el disseny, formulació, avaluació i sistematització de projectes socials i programes de cooperació internacional, així com en el desenvolupament de capacitats d'actors públics i privats.


Marc Pedrol

Comunicació


Àmplia experiència en el desenvolupament de marques de diferents sectors tant en l'àmbit nacional com internacional. Especialitzat en planificació estratègica, màrqueting de resultats i tecnologies emergents.


Tamara Montañana

Projectes


Treballadora Social i Art terapeuta. Especialista en intervenció familiar i amb menors en risc o situació d'exclusió social, mediació artística i teràpies creatives. Ha desenvolupat tallers d'art teràpia amb diferents col·lectius.